Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horrorszkop :)

hori2.jpg

 

                                                              06-27--07-03

Kos (03-21—0420)

Ezen a héten  vegyen fel roham sisakot mert a munka rohamozni fogja de legfontosabb,hogy a feje éppen maradjon és a helyén.

Kertészkedjen mások fejében,remekül ülteti a gondolatait csak ne felejtse el a káposzta lében nem terem meg semmi. Keressen megfelelő táp fejű embereket és a siker garantált.

Szerencse napja : kedd

 

Bika (04-21—05-20)

Ne féljen,hogy elhagya a pénzét inkább szórja el ha elfogyott  szabaduljon meg néhány értékes kacattól mint pl: tv azt úgyis csak este nézi ,mikrohullámú hisz a gázon is tud melegíteni,hifi mert csak bulikon használja,bulit meg nem rendez mert nincs rá keret.

Pénzt egy idősebb férfi segítségével szerezhet,erre a legjobb nap a hétfő és egy hosszabb utazás kezdetére is kedvez ez a nap. Tehát nyugodtan raboljon bankot egy idősebb férfivel és utazzon.

Szerencse napja : péntek.

 

Ikrek (05-20—06-21)

Karrierjében levő emberek megsokasodnak ezért a fülét a szemére kell tennie „szem füles nek „kell lennie ,hogy a tömegből kiválassza  a rendőr énekhang tartón   (biztos lá-bak –on) állókat, a többiek biztosan ittak .

Simán megold minden helyzetet, ezét vigyen magával úthengert, hogy lehengerlő legyen a lapítás nem marad el, hagyja sodródni a széllel a lehengerelteket.

Szerencse napja : szereda.

 

Rák (06-22—07-22)

Csavarjon magára kupakot mert érzelmei túl csordulhatnak  és mások kancsókkal fogják ezt fel kihasználva önt. Gondjai, megoldása csak az lehet ha visz magával egy ásót a munkahelyére és a munkába temetkezik ,előtte azonban rendeljen virágot magának.

Anyagi nyereségre is számíthat valószínűleg vissza nyeri szelvénye árát a lottón többet nem nagyon,ingyen játék azért már grátisz. három szög   alakja lesz azaz csúcs formában lesz 29.-én.

Szerencse napja :szombat

 

Oroszlán (07-23—08-23)

Ne játszón james bond-ot  a munkahelyén, mert lelövik és nem nézik jó szemmel. Ezen a héten öltözzön fel rendesen  a rehab..ööö reanká..ööö realitásába mert választania kell a pénzei közül.

Anyagi problémáját megoldhatja ha nem költ, nem fogy a pénze de nem is gyarapszik,ez egy ilyen hét.

Szerencse napja : szombat helyett a vasárnap.

 

Szűz (08-24—09-23)

Forduljon orvoshoz mert kifejező képessége több mint az egészséges  vagy rakja kicsit hűtőbe,hogy megfázzon  és akkor nem bánt meg másokat. Túl sokat nassol mostanában unalmában, foglalja el magát mert elhízhat

. Nassolás helyett inkább dobjon be egy sört vízhajtó hatása szinte azonnal érződik csak ne legyen messze a WC-től.

Szerencse napja : most a szerda.

 

Mérleg (09-24—10-23)

A hét elején  super man  pólóban rohangászik mert megfogta a villany vezetéket és feltöltődött energiával, sugárzó tekintetét mindenki csodálja és babérokat ültet a kertjébe önnek csak szüretelni kell.

Érdemes tehát egy bankban is időznie hátha megrázza az őrt vagy az automata elkezd pénzt dobálni magából a túl feszültség miatt.   

Szerencse napja : péntekecske.

 

 

Skorpió (10-24—11-22)

Porszívózhatna magában egy kicsit mert igen csak televan puskaporral  és egy cigaretta parazsa is robbanthatja. Semmi képen ne nyeljen tüzet de még csikket se.

Járjon szívószállal, mert sziporkázó pénzügyi tanácsokkal találkozhat minden fele. Legyen kéznél egy szűz kéz akár a hátizsákjában, mert ez segít kiválasztani a megfelelő ajánlatot.

Szerencse napja : keddd

 

Nyilas (11-23—12-21)

29-30.-án úgy érzi a hold a legstabilabb pont és erre támaszkodik  mivel ott telkeket tud kijelölni anyagi helyzete javul. Feltámad önben a tenger habja mert azt akar inni  és elutazik ,hogy megkóstolja de csalódni fog az izében.

A kirándulás viszont csak úgy lesz élvezetes ha egyik szemét a parton hagyja mert különben könnyen megfoszthatják vagyonától.

Szerencse napja : csüti.

 

Bak (12-22—01-20)

Vigyen magával egy bakancsot a munka helyére és esténként rugdossa ki magát onnét mert különben bezárják oda és reggelig kell ott kuporognia. Panaszkodni nem lesz oka mert előbb utóbb ki is fizetik talán a bent töltött óráit.

Ha erőfeszítéseket tesz akkor valószínűleg edző terembe jár  ami meghozhatja a gyümölcsét mondjuk nem körte alakja lesz.

Szerencse napja : vasárunap

 

 

Vízöntő (01-21—02-19)

Kösse össze bokáit mert nagyot kell előre ugrania sok elemet pakolt valamibe és ez most érezhetővé válik,munkájában vagy hobbitjábam. Szíve körül tnt van  és  valaki fel akarja robbantani, előzze meg.

Gyakorolja a 10-ig számolást, mielőtt írna  valamit is mert ezalatt a betűk átrendeződhetnek a papíron.

  Szerencse napja :hatfő..ööö  hétfö.

 

Halak (02-20—03-20)

Rakjon pénzt a padlóra és azon járja a választott útját ez megválja pénzügyi gondjait. Ha zseblámpával jár, akkor megvilágíthatja bankárát, sőt akár át is világíthatja.

A héten vigyen magával cementet ha nem akar  csepegni. Különben egy érdekes társaságba cseppenhet bele,ami nem gond ha információkat akar gyűjteni mondjuk a hangyák nemi életéről.

   Szerencse napja : pékek..ööö… péntek.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

haho

(kati, 2011.06.25 07:07)

vizöntö lemaradt

Re: haho

(monomano, 2011.06.26 11:39)

Pótoltam mert közben nagy matematikai számításaim közepette ráébredtem , hogy 12 jegy vam csak arra nem jöttem rá melyek azok repülő,vonat,metró,hajó,busz,villamos,mozi,színház,koncert és az iskolában még 5 jegy.

haho

(kati, 2011.06.25 07:08)

ja meg a halak is

Re: haho

(monomano, 2011.06.26 11:34)

A szerkesztőt kirúgtam és vettem fel vetem magam elnézést kérek .

Nyíregyháza

(Ági, 2011.06.25 22:33)

Hát én tudnék egy jó dokit.Bizonyára tudna veled mit kezdeni,ha mégsem a sörödet még meg kaphatod :P Amúgy nem fenyegethet az elhízás hiszen egy örök mozgó szerkesztővel van dolgunk :P Hát remélhetőleg nagy szerencse fog érni szerdán,tehát csak hinni kell :P

Re: Nyíregyháza

(monomano, 2011.06.25 23:18)

Kedves hölgyem az elme állapotom sajnos rohamosan romlik így nem fordulok orvoshoz hisz úgy sem tud rajtam már segíteni.

Re: Re: Nyíregyháza

(Ági, 2011.06.25 23:50)

Drága Szerkesztő úr !
Soha nem szabad fel adni,mindig van remény,a dolgok javuló tendenciát mutatnak,csak a megfelelő helyen kell tartózkodni,néha már ez is sokat segít. :P Azt gondolom az elme állapotát csak tovább kell képezni,így kordában tudja tartani :P Legyen olyan estélye amilyet szeretne .. Tisztelettel: egy állandóan vissza tévedt olvasó :P

Re: Re: Re: Nyíregyháza

(monomano, 2011.06.26 11:27)

Érdekes amit ír bár ha nem adnánk fel semmit a posta csődbe menne és a kukacok ööö kudarcok mindig erősítenek.

Nyíregyháza....

(Ági, 2011.06.25 22:28)

Tisztelt Szerkesztő úr!!! :P Na ezen jót nevettem :) Akkor a virágot hol rendeljem meg?Talán a szerkesztő úr, ebben is segítségemre lehet :) A lottó ára nem igazán jó,hiszen nem lottózom :P nos mi maradt .... 29-én lehetek csúcs formában ha hozzá segítene valaki :P A szombat is jól sikerülhet de melyik???? ŐŐŐŐŐ....Hát ha van aki jobbá teszi akkor tuti az lenne :) egyébként köszönöm :P

Re: Nyíregyháza....

(monomano, 2011.06.25 23:25)

A virág rendelésben sajnos nem tudok segíteni de talán a telefonjában talál olyan számot ahol lehet rendelni. A csúcsformához egyszerűen hozzá lehet segíteni csak egy piramisba, kell bele gyömöszölni és máris csúcs formában, érzi magát. Szombat természetesen a 2.-ára vonatkozik. Üdv : szerkesztő

Re: Re: Nyíregyháza....

(Ági, 2011.06.25 23:43)

Van pár szám,de azt hiszem hogy meg lesz a telefon szám,és fog menni a dolog.Ma már nem valószínű :/ Mert nem tudom hogy mennek a dolgok,mikor rá töltök úszik az ajándék perc,így buktam egy csomót :( A piramist kihagyom,a szombatra kíváncsi leszek :P ha nem lesz semmi,akkor legalább volt mire várni :P És jöhet a következő "szerencse nap" Szép estét...üdv egy hűséges, kitartó, állandó látogatója :P

 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Elérhetőség

monomano

a szomszédom mellett közvetlen :)

06702141589

monomano21@gmail.com

facebook

http://www.facebook.com/help/?faq=17580.

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 43545
Hónap: 193
Nap: 9